Welkom op mijn website!

Mijn naam is Dominique Raadman-Drenthen, 31 jaar en woonachtig in Doetinchem. Sinds 2015 ben ik samen met mijn man Jeroen en hebben wij inmiddels drie prachtige kinderen van nu 3 jaar, 5 jaar en een baby geboren op 29 November 2021. Ook heb ik nog een bonusdochter van 6 en een bonuszoon van 8.

9 jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en begon ik voornamelijk vrienden en familieleden te fotograferen. Hierdoor ontdekte ik dat fotografie toch echt wel mijn passie is. In 2018 ben ik het serieuzer gaan oppakken en heb ik verschillende cursussen gevolgd met als resultaat dat ik nu ruim 45 bevallingen heb mogen vastleggen, ruim 200 families en gezinnen heb mogen fotograferen en prachtige bruiloften heb vastgelegd. Door dit succes besloot ik in 2019 om mij vanaf 1 januari 2020 officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Iets waar ik ontzettend trots op ben.

Het mooiste aan fotograferen vind ik het vastleggen van de verschillende emoties die loskomen bij personen tijdens bijzondere, unieke, maar ook heftige gebeurtenissen in iemands leven. Zo ben ik sinds 2019 ook vrijwilliger voor Stichting Earlybirds (een stichting die te vroeg geboren baby's fotografeert in de periode dat zij nog in het ziekenhuis liggen). Iets wat ik met heel veel passie en plezier doe.


Fotocredits: Joyce van Rewijk Fotografie