Welkom op mijn website!

Mijn naam is Dominique Raadman-Drenthen, 29 jaar en woonachtig in Doetinchem. Sinds 2015 ben ik samen met mijn man Jeroen en hebben wij inmiddels twee prachtige kinderen van nu 1 en 2 jaar oud. Ook heb ik nog een bonusdochter van 3 en een bonuszoon van 6.

Naast het fulltime moederschap zit ik in de laatste fase van mijn studie Hotelonderwijs. Zo'n 6 jaar geleden kreeg ik mijn eerste spiegelreflex camera en begon ik voornamelijk vrienden en familieleden te fotograferen. Hierdoor ontdekte ik dat fotografie toch echt wel mijn passie is. In 2018 ben ik het serieuzer gaan oppakken met als resultaat dat ik nu ruim 25 bevallingen heb mogen vastleggen, ruim 100 families en gezinnen heb mogen fotograferen en de mooiste momenten op verschillende bruiloften heb mogen vastleggen. Door dit succes heb ik in 2019 besloten om mij vanaf 1 januari 2020 officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Iets waar ik ontzettend trots op ben.

Het mooiste aan fotograferen vind ik het vastleggen van de verschillende emoties die loskomen bij personen tijdens bijzondere, unieke, maar ook heftige gebeurtenissen in iemands leven. Zo ben ik sinds 2019 ook vrijwilliger voor Stichting Earlybirds (een stichting die te vroeg geboren baby's fotografeert in de periode dat zij nog in het ziekenhuis liggen) en Stichting Still ( een stichting die kosteloze fotoreportages maakt voor baby's die uitzichtloos ziek zijn, of terminale ouders met jonge kinderen).

In 2020 ga ik mij verder ontwikkelen als fotografe en hoop ik opnieuw vele families, gezinnen, kinderen en baby's te mogen fotograferen. Zo staan er alweer 7 bevallingen op de planningen en mag ik aanwezig zijn bij 5 bruiloften.

Ervaringen van klanten

Yentl & Harm

1 / 5

"Informatie volgt"

1 / 5